Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

Resultatet av høringsprosessen

Energi21 har fått inn mange gode og konkrete innspill til den reviderte strategien, med siste innspurt på Energiforskningskonferansen. Strategidokumentet vil ferdigstilles i løpet av august og overrekkes OED ved statsråd Tord Lien i midten av september.

- Energi21 er veldig takknemlig for at næringslivet og forskings- og utdanningsmiljøene har brukt tid og ressurser til å bidra med grundige og konkrete tilbakemeldinger, sier direktør Lene Mostue i Energi21. - Høringsuttalelsene er viktige for den videre prosessen og ferdigstillelsen av Energi21-strategien. Vi setter pris på engasjementet. Det viser at det er stor interesse for fremtidens satsing på FoU innen energisektoren, sier hun.
 

Høringsmøtene har hatt god deltakelse og gitt mange bidrag fra næringsliv og akademia. Til sammen har Energi21 mottatt 51 høringsinnspill til revidert Energi21 strategi. Høringsinstansene omfatter enkeltpersoner, næringsliv (større og mindre selskaper og organisasjoner), samt forsknings- og utdanningsmiljøer. Se hvem som har gitt høringsuttalelse og hovedmomentene de kommer med: 

Høringsuttalelser Energi21 strategi 2014 PDF - 304 KB

...

 

Dersom du ønsker innsyn i uttalelsene kan du ta kontakt med Lene Mostue (lm@forskningsradet.no)

 

 

Skrevet av:
Publisert:
28.05.2014
Sist oppdatert:
13.09.2016